dijous, 6 de febrer del 2014

Loteria Nadal


Durant tot el mes de gener diferents membres de l'AMPA han estat totes les tardes al pati de l'escola per tal de tornar la devolució de la loteria de Nadal.

Si encara no heu portat les vostres paperetes, encara esteu a temps. Fins el 21 de març les podeu portar al Bar SAU STREET, al carrer Sau núm. 40 de Sabadell. (veure plànol)

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través d'aquest bloc, el facebook o el correu de l'AMPA.


2 comentaris:

  1. Bona tarda. No estic gaire d'acord en tenir que anar a Torre Romeu per poder cobrar un número de loteria. Temsp i gasolina.
    Amb aquesta manera d'actuar només s'aconsegueix que l'any vinent molta gent no la compri.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,

      Com ja s'ha comentat, durant totes les tardes del mes de gener, diferents membres de l'AMPA han estat fent les devolucions de les paperetes de Nadal.

      Hem proposat l'alternativa de cobrament al bar per facilitar el tema d'horaris a tots aquells que no van a l'escola en els horaris que s'havien establert. Tothom que tingui encara paperetes per cobrar pot contactar amb nosaltres i intentarem acordar noves dates per fer el cobrament. De moment, us podem informar que el proper dissabte dia 1 de març, podreu cobrar les paperetes al pati de l'escola, coincidint amb la festa de Carnestoltes.

      Elimina