dimecres, 23 de maig del 2012

III Festival final de Curs Activitats extraescolars

El proper dijous dia 24 de maig, a partir de les 18:15 hores, tindrà lloc el III Festival de final de curs de les activitats extraescolars.

Els nois i les noies que fan les extraescolars de dansa, teatre, Karate, Migdia 1 i Migdia 2; realitzaran algunes activitats que han preparat amb els seus professors per a que veiem el que han fet al llarg d'aquests curs.

L'activitat tindrà lloc a l'Auditori Unnim. Us esperem a tots!

4 comentaris:

  1. Un festival molt decepcionant!!
    Un festival on els pares anem a veure les activitats que han preparat els nostres fills al llarg del curs..., em crida l'atencio el fet de que una activitat diaria tingui tan poc interés i tan poca preparacio com ha sigut aquest any les activitats del migdia, si mes no els anys anteriors els nens havien tingut l'oportunitat de mostrar-se en diferents aspectes i havien tingut un final comu amb les altres activitats, aquest any han aparegut simplement per cobrir l'expedient..., tant es aixi que els pares encara estem esperant que algu ens informi de com havien d'anar vestits.
    Potser es que la rentabilitat d'aquesta activitat va relacionada amb la necessitat dels pares de deixar els nens al menjador i es mes rentable promocionar altres activitats ...., pero es tracta dels nostres fills i per aixo demanem poder sortir abans del treballs, anar corrents, i deixem coses importants per fer, i ens trobem que ens fan perdre el temps als pares i als nens.
    Em sap molt greu veure que en lloc d'evolucionar a millor..,ha sigut el pitjor festival d'aquests tres anys.
    Sento haver de publicar aquest comentari, pero era el que es sentia a la porta de l'auditori per uns quants pares i espero que faci reflexionar a qui no ha fet abans

    ResponElimina
  2. Bona tarda, quan s'intenta fer feliç a tothom, solen apareixer aquests comentaris, per a mi va ser el primer al que vaig assistir. Més que decepcionant el vaig trobar massa llarg. Molts nens amb molta il.lusió, nervis, etc
    Intentem possar el punt de vista en els ulls dels nostres fills, ells segur que varen disfrutar moltíssim.

    ResponElimina
  3. Benvolgut / Benvolguda

    Ens sap molt de greu que t’hagi resultat tan decebedor el Festival. T’assegurem que tots els que d’una o altre manera hem participat, buscàvem tot el contrari.

    Pensa que és molt difícil coordinar nens de tan curta edat i, que en el cas de l’activitat de Mig dia, les activitats que desenvolupen diàriament són difícils de transportar a sobre d’un escenari.

    També ens preocupa que facis servir la paraula rendibilitat. Res més lluny de la nostra intenció. En aquest sentit, l’any passat es va decidir desdoblar aquesta activitat precisament per augmentar la qualitat de la mateixa. Pensa que per nosaltres era molt més fàcil i sobre tot molt més rendible omplir un grup fins on s’arribés i deixar a la resta de nens fora que fer dos grups assumint les vacants que es produirien. Aquesta decisió es va prendre unilateralment des de l’AMPA. Ningú ho va demanar. També, amb la intenció de millorar vam implantar els informes trimestrals. Volíem que tinguéssiu coneixement de l’evolució dels vostres fills.

    Tots anem malament de temps, què ens has d’explicar. La funció et pot haver agradat més o menys però, ¿realment creus que anar a veure el teu fill és una pèrdua de temps?.

    Estem oberts, com sempre us hem traslladat, a qualsevol suggeriment que tingueu per millorar les activitats i el funcionament de l’AMPA. Aprofitem aquesta resposta per oferir-vos la possibilitat de contactar novament amb nosaltres per aclarir aquest tema i oferir-te, cosa que fem amb tothom que ho desitja, la possibilitat de pertànyer a la nostra associació. Com tota organització que realitza activitats, necessitem saber el que pensen els nostres membres però també que aquests membres col•laborin d’una forma activa per tal de millorar i aconseguir que els nens tinguin les màximes possibilitats a l’hora de triar diferents activitats i sobre tot de la màxima qualitat possible en el seu desenvolupament. Per un altre banda lamentem profundament no poder comentar el tema directament amb tu......el comentari ha estat anònim i sabem de que parlem però no amb qui !!


    Salutacions,


    Junta de l’AMPA

    ResponElimina
  4. Bona tarda, per a mi també es el primer any que la meva filla ha fet un espectable, n´estic contenta i ella estava molt emocionada, tant que a l´endemà comentava que ella volia tornar a l´escenari cada dia... Estic contenta de la feina que fa a l´extraescolar de dansa. Moltes gràcies per tot a les noies que porten aquest espai.

    ResponElimina