dijous, 17 de febrer del 2011

Benvinguts!

Salutacions a tothom i especialment a tots els que us heu donat d'alta recentment.

He estat tafanejant una mica i tenim subscriptors de tots tipus, alumnes, professors, pares i fins i tot tenim una "bruja" (no us espanteu, és part de l'adreça de correu d'una subscriptora).

Esperem que visiteu el bloc sovint encara que, pel simple fet d'estar enregistrats, cada cop que publiquem alguna notícia rebreu un correu amb el contingut de la mateixa (al bloc queda més bonica). Si rebeu el mail també podeu accedir-hi clickant sobre el títol.

Una altre cosa. He vist que teniu companys que no han finalitzat la subscripció, comenteu-els-hi que l'han de finalitzar si volen rebre els correus.

Podeu fer un tomb pel bloc, comentar les entrades i dir-nos què us sembla, què afegiríeu, si us han agradat les fotos...

Doncs res més, ja ens anirem parlant, bé, més aviat llegint, i donant-li una mica de vida a aquest bloc. Tingueu present que per molt que nosaltres afegim coses, si no us arriben i participeu el bloc anirà morint.

Pels que aneu justos de temps, comentar-vos com a notícia més important que el proper dissabte 5 de març farem una festa de Carnestoltes al pati de l'escola. Hi haurà un concurs de disfresses, actuacions i beurem i picarem quelcom. Aviat rebreu una circular amb les normes, els premis, horaris, etc. Comenceu a preparar les vostres disfresses.


Gràcies Josep per tota la propaganda que ens has fet del bloc. Ja som més de 60 subscriptors...
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada